Molipseste-te si tu...de peripetiile lui Camionel!

...Camionel - un mastodont al soselelor. Fiind mereu plecat, el si-a dorit o casa a lui. Acum a gasit-o!

Camionel si toti cei din familia lui sunt mastodontii cu sange albastru ai soselelor. Conecteaza idei, marfuri, companii si oameni oriunde gasesc o cale pavata. Vazand forta camioanelor, de multe ori uitam ca au nevoie si ele de propriul colt de rai, un loc al lor cum am mai putea spune. Problema lor nu a ramas pentru mult timp nerezolvata pentru ca oameni cu initiativa si viziune s-au gandit sa apeleze la sustinerea oferita de fondurile structurale si sa le ofere infrastructura de care au nevoie.

Una dintre solutiile la problema lui Camionel este proiectul realizat de Camion Logistic prin fonduri structurale. In urma investitiei realizate Camion Logistic ofera parcare, alimentare si service pentru orice companie din domeniu.


Proiectul Centrul Multifunctional de Dezvoltare a Afacerilor a fost finantat prin POR DMI 4.1 Dezvoltarea durabila a structurilor de sprijinire a afacerilor de importanta regionala si locala. Valoarea totala a proiectului a fost de aproximativ 16 milioane de lei din care valoarea finantarii nerambursabile a fost de 8,5 milioane.

Printre obiectivele urmarite prin acest proiect se numara:
  • crearea unei structuri de sprijinire a afacerilor din judetul Giurgiu;
  • asigurarea unei serii de facilitati pentru firmele care apeleaza la serviciile companiei;
  • acces la utilitati, cai de acces, telecomunicatii;
  • valorificarea potentialului uman si material al zonei.

Proiectul Centrul Multifunctional de Dezvoltare a Afacerilor a urmarit dezvoltarea economiei locale. Implementat prin POR, proiectul a atras 8 agenti economici si au fost create peste 70 de locuri de munca. Pe langa rezultatele care se manifesta la nivel de impact, proiectul s-a concretizat printr-o hala de servicii de aproape 2000 de mp, 22 de birouri, un spatiu de depozitare de 600 de mp si o parcare de 5000 de mp.


Un proiect care demonstreaza cat de usor poate fi atinsa prosperitatea daca parghiile fondurilor europene sunt folosite într-un cadru care sa încurajeze sustenabilitatea: de exemplu, veniturile din chirii au crescut cu o valoare cuprinsa între 5 si 7%. Proiectul se integreaza în strategia de dezvoltare a judetului Giurgiu prin extinderea segmentului prestarilor de servicii specializate în domeniul service-ului catre zona rurala. Initiativa se asigura ca intreaga comunitate are de castigat atat la nivelul locurilor de munca realizate, cat si prin viziunea realizarii unui hub local pentru investitori care sa permita unei parti din comunitate sa-si imbunatateasca nivelul de trai. Proiectul demonstreaza ca vorbele gandeste global actioneaza local nu sunt niciodata lipsite de insemnatate.

O poveste menita sa-i faca pe mamutii soselelor din Romania sa nu devina o specie pe cale de disparitie, ci sa ramana în continuare cei care unesc idei, marfuri, companii si oameni.

Suuccesul e...Molipsitor!

Centrul Multifunctional de Dezvoltare a Afacerilor este unul dintre cele 13 proiecte inscrise la Gala Fondurilor Structurale la sectiunea „Cu impact INCLUS!

Click aici pentru detalii

Alexandru Dragoi
www.proiecte-structurale.ro