Molipseste-te si tu...de linistea si relaxarea oferite de „oaza” turistica Panicel!

A fost o data ca niciodata...o legenda!

Se spune ca atunci cand Dumnezeu a vrut sa creeze calul, i-a spus Vantului de Sud: Vreau sa se faca o creatura ca tine. Strange-te! si vantul s-a strans. Atunci...a luat o mana de material si a facut un cal.  Aceasta scurta poveste o regasim in interiorul complexului turistic Panicel din Rasnov.

Panicel este un parau limpede si sprintar care le-a soptit unor oameni destoinici ca se plictiseste singur pe dealurile din preajma Cetatii Rasnov si ca ar vrea si el sa susure povesti spumoase celor care iubesc viata si linistea oferita de natura. Cu timpul, oamenii au inteles singuratatea paraului si au plantat primele caramizi. Din ele a crescut Pensiunea Panicel, o locatie gata sa ofere totul pentru linistea celor care ii treg pragul, iar pana acum pensiunea se descurca de minune!

Paraul Panicel a considerat ca povestea nu trebuie sa se incheie pentru ca a auzit discutia unor trecatori: acestia vorbeau despre un personaj de basm care te ajuta sa cresti intr-un an cat altii in sapte. Paraul a aflat ca acest personaj este Uniunea Europeana, iar ajutorul magic oferit se numeste POR. Paraul si-a soptit dorinta, iar Pensiunea Panicel i-a inteles mesajul. Asa s-a nascut proiectul Complexului turistic Panicel, un proiect, finantat prin POR DMI 5.2, cu o valoare totala de peste 7 milioane de lei, care a transformat Ferma Turistica Panicel intr-o oaza de relaxare. Rezultatul? Te face sa afirmi: Mai vin aici!


Amplasat pe DN 73 in apropiere de Brasov, Rasnov si Bran, complexul dispune de trei lacuri - doua artificiale populate cu pastravi si unul natural populat cu crap si caras, astfel incat amatorii de pescuit se pot relaxa in aceasta ambianta mirifica. Pe unul din lacuri, exista o insula artificiala unde se pot organiza picnicuri, reuniuni intr-o atmosfera parca decupata din povesti. Privelistea este minunata, facilitatile de cazare si agrement sunt o incantare, iar focul de tabara intretine oricand atmosfera.

Vila se gaseste pe un domeniu de aprox. 70.000 mp, oferind o minunata priveliste asupra Muntilor Bucegi, Piatra Craiului si Postavarul, domeniul reprezentand un loc ideal de refugiu de aglomeratia urbana.

Complexul este un punct de liniste si intimitate oferind o gama larga de servicii: bucate alese preparate cu ingrediente din ferma proprie, facilitati pentru evenimente si sesiuni de instruire, lacuri pentru pescuit si relaxare si spatiu suficient pentru a imbratisa bucuria relaxarii.


Indiferent ca doriti doar clipe de liniste sau relaxare, o partida de pescuit, o plimbare cu trasura sau chiar cursuri de echitatie cu un instructor autorizat, toate le puteti gasi la Panicel. Va puteti bucura de toate aceste in timp ce admirati panorama muntilor ce inconjoara acest domeniu. Complexul ofera posibilitatea de a face echitatie, intr-un mediu care se ridica la standarde internationale, fiind unic in regiune.


Si-am incalecat pe-o sa...la propriu caci la Pensiunea Panicel caii de rasa au si ei de spus propriile lor povesti. Ramane doar sa ne facem timp si sa vizitam complexul si intreaga zona pentru ca singurele lucruri pe care le putem pierde intr-o asemenea calatorie sunt multe zambete...

Click aici pentru detalii.

Alexandra Sava
Alexandru Dragoi
www.proiecte-structurale.ro