www.proiecte-structurale.ro te ajuta sa gasesti experti!

23 apr. 2014

Esti in cautare de experti pentru proiectele tale? Publica un anunt pe www.proiecte-structurale.ro cu cerintele pe care trebuie sa le indeplineasca si activitatile pe care le desfasoara si noi te ajutam sa-i gasesti.

Costul anuntului este de 10 euro/anunt, iar plata se va face prin SMS.

Ce avantaje ai?
  • Anuntul tau va fi postat pe prima pagina a www.proiecte-structurale.rosectiunea Anunturi pentru o perioada de 10 zile si pe pagina de facebook a proiecte-structurale.ro.
  • Anuntul tau va fi promovat prin newsletterul saptamanal al fonduri-structurale.ro si va fi distribuit catre o baza de date de 38.000 de utilizatori.
Ce alte anunturi mai poti promova?
Anunturi care:
  • au legatura cu activitatile unui proiect finantat din fonduri nerambursabile (europene, bugetul de stat etc), de exemplu: cautare de grup tinta, incepere/finalizare proiect, furnizare cursuri, cautare parteneri etc;
  • promoveaza conferinte, seminarii, cursuri, workshopuri etc;
  • promoveaza servicii de consultanta in management de proiect, scrierea de cereri de finantare, dar si a altor documente si studii, precum: proiecte tehnice, studii de fezabilitate, planuri de afaceri, analize economice, analize cost-beneficiu, studii de impact asupra mediului, expertize tehnice, studii de piata etc;
  • promoveaza orice alte informatii care au legatura cu finantarile nerambursabile (europene, bugetul de stat etc);
  • te ajuta sa intri intr-o echipa care implementeaza un proiect…
…iar acestea sunt doar cateva exemple.

Daca te-am convins, poti incepe chiar acum sa-l promovezi.

Daca ai nevoie de ajutor sau informatii suplimentare, ne poti transmite un mesaj pe email la office@proiecte-structurale.ro.