Despre noi

Cum a luat nastere?

Scurt istoric...
iar la solicitarea utilizatorilor fonduri-structurale.ro....

De ce proiecte-structurale.ro?

Pentru ca sa...
  • cunosti proiectele aflate in implementare ce au obtinut finantare nerambursabila atat din fonduri structurale si de coeziune cat si din alte fonduri europene in Romania
  • afli stiri de ultima ora despre managementul implementarii proiectelor europene
  • descoperi secretele implementarii proiectelor europene din Romania
Proiecte-structurale.ro este un proiect marca www.fonduri-structurale.ro si Structural Consulting™ Group menit sa ofere informatii despre proiectele finantate din fonduri europene, pe o piata cu o cerere din ce in ce mai acut manifestata in acest sens. proiecte-structurale.ro a luat nastere in urma multitudinii de solicitari din partea utilizatorilor site-ului fonduri-structurale.ro de a avea un site cu informatii despre proiecte.

Echipa proiecte-structurale.ro


Dragos Jaliu

Este initiatorul portalului de informare www.fonduri-structurale.ro. Este lector la Facultatea de Administratie Publica - SNSPA, consultant in domeniul Fondurilor Structurale, trainer si doctor in domeniul dezvoltarii regionale. Dragos este certificat international in domeniul Managementului Proiectelor, fiind membru al Project Management Institute, Folcroft, Pennsylvania, SUA. A sustinut peste 50 de sesiuni de instruire pentru adulti in domeniul fondurilor si procedurilor europene si al reformei in administratie fiind trainer certificat internaţional de catre InWent – Germania. In prezent este partener Structural Consulting™ Group.

Mirela Sacalus

Este licentiata a Facultatii de Administratie Publica din cadrul SNSPA, master in Managementul fondurilor structurale ale Uniunii Europene, din cadrul Facultatii de Relatii Economice Internationale, ASE. In prezent gestioneaza site-ul fonduri-structurale.ro si este Consultant al Structural Consulting™ Group.

Cristina Pojoga

Este licentiata a Facultatii de Management - Administratie Publica, specializarea Integrare Europeana din cadrul ASE Bucuresti si absolventa a programului de masterat “Managementului Afacerilor prin Proiecte” din cadrul Facultatii de Management, ASE. In prezent este Consultant in cadrul Structural Consulting™ Group.


Raluca Preluca

A absolvit Facultatea de Administratie Publica din cadrul SNSPA, specializarea Administratie Europeana, iar in prezent urmeaza programul de master „Managementul proiectelor” din cadrul Facultatii de Comunicare si Relatii Publice a aceleiasi universitati. Este Coordonator Programe Formare in cadrul Structural Consulting™Group.