Conferinta anuala POSDRU – Principalul instrument pentru formare, ocupare si incluziune sociala din Romania – 2013

Data evenimentului: 01 octombrie 2013

In data de 1 octombrie 2013, incepand cu ora 09.00, la Hotelul Howard Johnson din Bucuresti, va avea loc Conferinta anuala ”POSDRU – Principalul instrument pentru formare, ocupare si incluziune sociala din Romania – 2013”.

Evenimentul are ca obiectiv principal comunicarea rezultatelor atinse in implementarea POSDRU, insotita de o analiza atenta a provocarile majore carora Autoritatea de Management pentru Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane trebuie sa le faca fata in viitor, venind in intampinarea nevoilor de informare ale beneficiarilor, potentialilor beneficiari, precum si ale opiniei publice. Totodata, pe durata conferintei vor fi prezentate o serie de proiecte de succes, in vederea facilitarii schimbului de bune practici.

La eveniment sunt asteptati sa ia parte reprezentanti ai Comisiei Europene, responsabili din cadrul Ministerului Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice, precum si din cadrul altor institutii cu atributii in gestionarea proiectelor finantate prin fonduri europene. Lucrarile conferintei vor fi deschise de catre Ministrul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice, doamna Mariana Campeanu.

Conferinta anuala ”POSDRU – Principalul instrument pentru formare, ocupare si incluziune sociala din Romania” – 2013 se adreseaza beneficiarilor POSDRU, reprezentantilor Parteneriatelor pentru Ocupare si Incluziune Sociala si Secretariatelor tehnice ale acestora, precum si altor actori interesati.

Sursa: www.fseromania.ro